Scubadoe

  • Slider Item 1
  • Slider Item 2

Opleidingen

Duikvereniging Scubadoe ‘De Venen’ is een vereniging, en kan – hoewel er een groot aantal divemasters en instructeurs bij de vereniging actief zijn -  als vereniging geen opleidingen verzorgen.

Omdat we toch graag willen dat iedereen in de gelegenheid is om steeds een nieuw stukje van de onderwaterwereld te ontdekken, werken we samen met Duikschool Airdiving (de duikschool die sinds juli 2012 het duikcentrum bij Zandeiland 4 heeft overgenomen).

De Instructeurs van Airdiving kunnen opleidingen verzorgen voor kinderen (vanaf 8 jaar), en van (junior) open water t/m Assistent Instructeur. Zij doen dit samen met de divemasters en instructeurs van de vereniging. Daarnaast kun je je bij hen specialiseren in duikspecialties als deep water en multilevel, maar ook een specialty fotografie of oxygen provider behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de verschillende opleidingen en cursussen kun je terecht op de site van Airdiving (www.airdiving.nl).

De binnenwatersessies van de meeste opleidingen worden tijdens het winterseizoen aangeboden in het zwembad ‘Kikkerfort in Breukelen, waar duikvereniging Scubadoe elke vrijdagavond van 21.00 tot 22.00 te vinden is.

De buitenwatermodules vinden in principe plaats in Vinkeveen, maar kunnen desgewenst bij een collega-duikschool in het buitenland worden afgenomen. Informeer naar de mogelijkheden!